Smagens Time

Forbudt for voksne

Dato og klokkeslæt

29. oktober 16.30–18.00

Den 29. oktober åbner restaurationer over hele landet deres døre for at give børn mellem 5 og 15 år en helt special madoplevelse. 

gaarden er med, og som det altid er tilfældet her, er alle med i arbejdet med at tilberede måltidet. Vi har forberedt meget og gjort alting klart, men børnene skal selv, under kyndig vejledning, sætte prikker over i'erne.

Smagens Time har i år fokus på madspild. Alt for meget mad bliver smidt ud. Både hjemme og fra professionelle køkkener. Og meget af det som folk tænker på som affald kunne i stedet danne basis for lækre nye madoplevelser. Hvis vi prøver at tænke over affaldet som nye råvarer, finder vi måske på fantastiske nye retter som vi ellers aldrig havde fundet på.

I Smagens Timegaarden laver vi lækker mad som tager udgangspunkt i noget som andre ville have smidt ud. Og vi garanterer for en super restaurantoplevelse med højt humør og gang i blussene.

Smagens Time arrangeres af Claus Meyers fond Melting Pot og Meyers Madhus, og overskuddet fra arrangementet går til fondens arbejde med at hjælpe udsatte unge gennem madprojekter i blandt andet Bolivia og Brownsville, New York.

Læs mere om Smagens Time HER.
Og om Melting Pot HER

Mødested

Madkulturhuset på gaarden

Pris

Kr. 165.-
Køb billetter