Sol Over Gudhjem - Rising Star

Talentkonkurrence direkte fra madkulturhuset

Den kendte kokkekonkurrence Sol Over Gudhjem er klar med en ny konkurrence: Rising Star.

Rising Star er en konkurrence for unge danske talentfulde kokke.

Konceptet i Rising Star er som man kender det i Sol over Gudhjem: De allerbedste råvarer kommer i spil og dommerne, der skal bedømme de unge talenters madlavning, kommer fra den absolut øverste hylde. Den første dommer er allerede på plads. Nemlig Gabriel Hedlund – vinder af Sol over Gudhjem 2019.

Der dystes over to dage. Lørdag den 27. marts kan du se kokketalenterne lave en hovedret med ingredienser, de ikke kender endnu og søndag den 28. marts laver de dessert. Her har de fået en kurv med råvarer med hjem, så de kan øve sig.

Deltagerne dyster ikke blot om titlen, æren og håneretten. Til vinderen er der en check på 20.000 kr. og oven i hatten modtager vinderen af Rising Star også en gastronomisk inspirationstur til Torino, hvor der om hvert gadehjørne ligger en ny madoplevelse og venter.

TV2Bornholm sender direkte begge dage og det vil efterfølgende blive vist på TV2's øvrige regionale kanaler.

De fire deltagere til Rising Star 2021 er (fra venstre til højre):
Luca Alticozzi – Henne Kirkeby Kro, Kasper Klitten Byrsing – Restaurant Sletten, Amanda Peldrup Grønning – Restaurant Kanalen, Eigil Bundsgaard Jensen – Hotel Frederiksminde.

Foto: Henrik Freek