Fermentering

Liv i maden

Dato og klokkeslæt

17. november 12.00–15.00

Kom til et introkursus i fermentering.

Fermentering er et vanvittigt bredt emne. Mange af de ting vi indtager  dagligt er resultatet af fermentering: Ost, te, soya, surdejsbrød og meget meget mere.

I dette kursus tager vi udgangspunkt i ting som indgår i de flestes almindelige husholdning: Ketchup, sennep, surdej, grøntsager med mere og et par ting til at sætte fut i fredagsmiddagen. Foreksempel fermenterede citroner og en hjemmelavet tabasco. Man kan ofte klare sig uden fermentering, men det kan også være dét der lige løfter niveauet til nye højder. Der vil være linet op med alt muligt forskelligt og så kaster vi os ud i det og ser hvor meget vi når.

Al fermentering tager tid. Der vil selvfølgelig være smagsprøver på ting der er lavet færdigt på forhånd, men husk at medbringe nogle patent- eller syltetøjsglas så I kan lade tingene arbejde videre derhjemme.

Kurset gennemføres kun med minimum 6 deltagere i alt.

Mødested

Madkulturhuset på gaarden.

Pris

Kr. 275.-
Køb billetter