Smag & oplev havtorn på Høstet

Inspiration, rundvisning og smagsprøver...kom med!

Dato og klokkeslæt

26. juni 16.30–18.00

Høstet har inviteret gæster og glæder os til at byde velkommen i havtorn-plantagen sammen med Nordic Fermentation, Vandkefir Perler og Østersøens  Brænderi.

Vi glæder sig til at fortælle om hvordan de på hver deres måde, anvender havtorn i deres lækre produkter. Der er måske mulighed for en lille smagsprøve og der er i hvert fald rig lejlighed til at suge til sig af deres erfaringer og viden om fermentering, perlende vandkefir og mikro-destillering. Alle tre har efterhånden også en god portion erfaring inden for fødevare-iværksætteri og alt hvad det indebærer.

Kl. 17.00 tager vi jer med i havtornplantagen og fortæller om… havtorn ja; men også om vores erfaringer med at starte en plantage og en fødevarevirksomhed. Om hvordan det er at ryste posen og flytte fra København til Bornholm og tilslut byder vi på smagsprøver; kiks m/ost og havtornmarmelade, havtorn-øl og havtorn-slushice.

Dettet arrangement er en del af Kulinarisk Ø 2019

Mødested

Høstet - Ibskervej 34 - 3730 Nexø

Pris

Kr. 60,-
Køb billetter

Camilla og Mads Meisner

Camilla og Mads startede Høstet i 2010 og har opbygget en af de mest spændende økologiske fødevarevirksomheder på Bornholm.

Derudover kommer Nordic Fermentation, Vandkefir Perler og Østersøens Brænderi og fortæller.