Vandkefir og andet godt!

Det bobler på gaarden

Dato og klokkeslæt

1. marts 13.00–16.00

Paulie Melnyk, som er stifter af NXØ Brewery, kommer til gaarden og deler ud af sin viden. Hans læskedrikke, Vandkefirperler, med vandkefir er blevet et stort hit og hans arbejde og eksperimenter med fermenterede læskedrikke rammer lige ned i tidens ånd.

Hvis du har lyst til sjov dag og til at lære lidt om at lave dine egne fermenterede læskedrikke, smagssætte din egen naturlige "sodavand" og blive klogere på hvad vandkefir egentlig er for en størrelse, så meld dig til nu!

Du lærer hvordan man sætter gang i processen, hvordan man smagssætter og vi leger lidt med hvordan man måske kan parre drikkene med et par sjove snacks fra øen - eller lidt lokale urter. Ikke så meget hokus-pokus, men sjovt og lige til!

Husk at tage en tom 1 l. flaske med låg med til din egen læskedrik som du selv smager til. Tag også et patentglas, et tomt syltetøjs glas eller lignende med: Så får du en starter-kultur og en udførlig opskrift med hjem, så du kan fortsætte med at lave "sunde sodavand" derhjemme. Når man først er i gang er der uendeligt mange muligheder.

 

OBS! Tilmelding sker ved at overføre Kr. 175,- på MobilePay til tlf. 22589135. Skriv "WORKSHOP" i kommentarfeltet.

Har du ikke MobilePay så kontakt Paulie på tlf. 22589135 for nærmere info vedrørende tilmelding og betaling.

Vi glæder os til at dig på gaarden!

Mødested

Madkulturhuset på gaarden

Pris

Kr. 175.- MobilePay til 22589135 - Skriv "Workshop"

Paulie Melnyk

Paulie Melnyk er ejer og stifter af NXØ Brewery - Vandkefirperler.

Han er mester i vandkefir og fermentering.