Masterclass med Morten Falk og Mikkel Marschall

Kom med i køkkenet med landets bedste konkurrencekokke.

Dato og klokkeslæt

21. juli 15.00–21.00

Mærk spændingen og kreativiteten boble, når du skal i køkkenet med nogle af landets bedste konkurrencekokke. Det bliver en lærerig, spændende og hyggelig udfordring med kendte og ukendte – og naturligvis lokale - råvarer.

I bliver guidet og udfordret af de to kokke Mikkel Marschall og Morten Falk. Mikkel Marschall er her på øen nok bedst kendt for at have været køkkenchef på Kadeau Bornholm og for at stå i spidsen og kokkekonkurrencen Sol Over Gudhjem. Morten Falk har arbejdet på de bedste restauranter båder i Danmark og i udlandet. Blandt andet The Fat Duck og NOMA. I 2014 blev han Årets Kok i danmark og i 2017 representerede han Danmark i den internationale kokkekonkurrence Bocuse d'Or. Masterclassen laves som en fortættet udgave af Sol over Gudhjem, dog uden publikum. Du kommer i skarp konkurrence med dine med-kursister og skal forholde dig til tidspres, uventede benspænd og kritisk bedømmelse. 

Det hele kædes sammen med nedslag i den bornholmske fødevarefortælling, vilde urter og smagen af Bornholm.

Og al den gode mad spiser vi naturligvis sammen ved langbordet bagefter – skyllet ned med lokale drikkevarer.

Dette arrangement er en del af Kulinarisk Ø 2020

OBS: Kun 20 pladser

Mødested

Madkulturhuset på gaarden

Pris

udsolgt!