Julius Svendsens Fødselsdag

Kom til kaffe og kage i de gamle stuer

Dato og klokkeslæt

16. september 14.30–15.15

Melstedgård inviterer dig til at komme og fejre Julius Svendsen med fødselsdagskager & kaffe/the i salen.

Julius Svendsen boede med sin familie på Melstedgård for ca. 100 år siden.

Kom og smag kagerne fra dengang og læg øre til, når vi fortæller historier og laver aktiviteter, som man ville have lavet dem på Julius Svendsens tid. Blandt andet opstøver vi overleveringer gennem Slægtshistorisk Forening og Bornholm Museum finder nogle af de festlige ting, som man brugte til af fejre mærkedage frem fra gemmerne. Vi løfter stemningen helt i top med hjælp fra lokale spillemænd og børn (og barnlige sjæle) kan lege gamle lege på Grønningen og på gårdspladsen.

Der afholdes både et arrangent kl. 13:00 og kl. 14:30

Dete arrangement er en del a Bornholms Kulturuge 2020

Mødested

Stuehuset på Melstedgård

Pris

Kr. 140.-
Køb billetter