Fødselsdagsfest på gaarden

Kom til fest i Madkulturhuset

Dato og klokkeslæt

15.–17. sep 18.00–21.00

gaardens madkulturfest har i år særlig tryk på den festlige del.

I et samarbejde mellem Bornholms Museum, Bornholms Teater og gaarden - og med lokale fødevareproducenter og Campus Bornholm, bliver gæsterne i år inviteret til Julius Svendens Fødselsdagsfest på gaarden.

Maden sørger Tom Stobberup, som har leveret festmad til et utal af højtidelige lejligheder og Hotel Fredensborgs grand old man Claus Seest Dam for. 

Før selve den festlige højtidelighed i madkulturhuset, hvor menuen bliver lokal og med en hilsen til både fødselsdagstraditioner på Bornholm, samt naturligvis den bornholmske madkultur, bliver der holdt skåltale ved Museumsinspektør Jakob Seerup fra Bornholms Museum. Under middagen bliver publikum blandt andet inviteret til at synge med på en festsang, som er forfattet til lejligheden af teaterchef Jens Svane Boutrup.

Det bliver underholdende og sjovt, så mød gerne op i festlige gevandter. Gave er dog ikke nødvendig og i år - ej heller praktisk fodtøj og ekstra varmt tøj.

Dette arrangement er er del af Bornholms Kulturuge 2020.

Mødested

Madkulturhuset på gaarden

Pris

Kr. 425,-
Køb billetter