Bæredygtige Bønner

Lav bæredygtig mad i køkkenværkstedet

Dato og klokkeslæt

22. oktober 15.00–18.00

Bæredygtig madlavning rimer på lokale råvarer og vegetarmad. Nu har børn og deres voksne mulighed for at få afprøvet de bornholmske bælgfrugter i køkkenet, når Sussie Holmtoft byder indenfor og deler sine vegetariske fif og yndlingsdeller. I bliver både mætte og klogere på at lave fremragende mad, og i køkkenværkstedet bliver bæredygtigheden på hyggelig vis større bid for bid.

I bliver budt indenfor til en eftermiddag i køkkenet, hvor børn og voksne skal trylle de bornholmske og danske bælgfrugter om til en lækker, vegetarisk fælles aftensmad. Undervejs vil Sussie, Susanne og Christian fortælle, vise og guide jer igennem bælgfrugternes kringelkrogede univers, som både omfatter dyrkning på markerne, smagsprøver og bæredygtighed.

Arrangementet egner sig for voksne med børn i alderen 7-12 år
Tilmelding inden d. 18. oktober kl. 16

 

Eftermiddagens værter er:

Sussie Holmtoft - Er blandt meget andet leder af Det levende Køkken. Levende optaget af mad, bæredygtighed, spisning og mennesker. Det Levende Køkken er centrum for hverdagssundhed, hvor bæredygtighed er noget man gør, imens stedet myldrer med frivillige, madlavningshold, børn og voksne.

Susanne Carlsen - Underviser med fokus på fællesskaber, mad, outdoor og sundhed.

Christian Møller Holm -  Forsøgsleder og landmand. Har afprøvet mange forskellige proteinafgrøder på de bornholmske marker i år, og gjort blandede erfaringer, som vi bliver klogere af.

Bæredygtige Bønner er arrangeret af Destination Bornholm, Det levende Køkken, Gourmet Bornholm og Bornholms Landbrug & Fødevarer.

Mødested

OBS: Det Levende Køkken, Løvsangervej 2, 3751 Østermarie

Pris

Kr. 75,-
Køb billetter