Smootie kursus

Dato og klokkeslæt

30. januar 10.00–13.00

Lær at lave perfekte, velsmagene og sunde smoothies.

Så skal der blendes! – Masser af velsmagende smoothies, med masser af spændende indhold. Smoothie er ikke bare en banan og en lidt frosne jordbær! Har du prøvet en smoothie med grønkål og figner? Her får du tips og læring i opbygningen og sammensætning af en god smoothie: Du arbejder med en base som tilsættes forskellige lag.

Vi kommer vidt omkring og kigger på de mange ting, man rent faktisk kan lave velsmagende og sunde smoothies af. Gerne sammensat lidt efter årstidens spisekammer, men også med spændene overlag af smag - mynte, ingefær, lakrids, fennikel – eller måske lidt ude fra den bornholmske natur, - eller måske nogle af alle vores dejlige bær fra egne haver eller vores skove. Vi løfter smoothies niveauet og måske opfinder du din egen favorit undervejs.

Du får også et par andre tips til brug af din blender til billig og sund mad – lidt om den gode hummus og lav din egen billige og sunde ”Nutella”

Underviser: Flemming T. Sørensen, tidligere DM i smoothie, idræts/sundheds konsulent og madnørd.

Pris kr. 350,- (inkl. alle råvarer og smoothie-hæfte svarende til kursus indhold)

Søndag d. 30. januar kl. 10.00 - 13.00

Mødested

gaarden Melstedvej 25, 3760 Gudhjem

Pris

350
Køb billetter