Solbærknopper

– hvad kan de bruges til?

Dato og klokkeslæt

22. januar 14.00–15.30

Solbærknopper – hvad kan de bruges til?
Rødder, løg og knopper er blandt de ting vi kan finde i naturen netop nu. Vi tager en snak om anvendelsesmuligheder og køkkenteknikker. Og så dykker vi ned i nogle køkken-eksperimenter med solbærknopper. Lyder det skørt – tjaaa, men tænk f.eks. på sirup, eddike, kryddersukker, snaps, spegesild og røgning.

Husk: Et bundt friskklippede solbærgrene fra haven og 2-3 rene sylteglas.

Dato: 22. januar

Tid: Kl. 14.00-15.30 

Pris: 100,-

Mødested

gaarden Melstedvej 25, 3760 Gudhjem

Pris

100
Køb billetter
  • Thomas Guldbæk

    Formidlingschef

    Thomas Guldbæk er en af landets førende eksperter i urter og arbejder som konsulent for nogle af landets bedste restauranter og fødevareproducenter.

    Han har sanket urter for Jacobsen Bryggeri, NOMA, Sol over Gudhjem ,Copenhagen Distillery og mange andre. Derudover har han 27 års erfaring som formidler, og skribent for bl.a. magasiner som Gastro og Mad & Mennesker.