Urtetur

- hvad smager det bornholmske forår af?

Dato og klokkeslæt

30. april 14.00–16.00

Urtetur - Hvad smager det bornholmske forår af?

Bornholm har en mangfoldighed af spændende vilde urter.

Der har de senere år været en stigende interesse for de vilde spiselige planter. Det har på mange måder medført en retænkning af den traditionelle, nordiske kogekunst og bragt fortid og nutid sammen i en ny opdateret form.

Tag med på en spændende vandring gennem det Bornholmske landskab og kulturhistorie – og bliv klogere på læge-, krydder- og snapseurter. Turen er lagt langs den smukke klippekyst i det kuperede landskab ved Svaneke. Undervejs smager vi på naturen og snakker om hvordan vi kan bruge naturens skatkammer til både nemme og mere avancerede gourmetoplevelser.

Mødested: P.pladsen ved Svaneke Hallen, Sydskovvej 4 Svaneke

Dato: 30. april

Tid: 14.00-16.00

Pris: 200,-

Mødested

P.pladsen ved Svaneke Hallen Sydskovvej 4 3740 Svaneke

Pris

200
Køb billetter
  • Thomas Guldbæk

    Formidlingschef

    Thomas Guldbæk er en af landets førende eksperter i urter og arbejder som konsulent for nogle af landets bedste restauranter og fødevareproducenter.

    Han har sanket urter for Jacobsen Bryggeri, NOMA, Sol over Gudhjem ,Copenhagen Distillery og mange andre. Derudover har han 27 års erfaring som formidler, og skribent for bl.a. magasiner som Gastro og Mad & Mennesker.