Kombucha workshop

- med Malene Rossil, Nordic Fermentation/Bornholm Kombucha.

Dato og klokkeslæt

20. juli 13.00–15.00

I denne workshop, går vi i dybden med kombuchabrygning og vi tager os tid til at smage kombucha undervejs. - dels til inspiration og dels for at øge dit kendskab til kombuchakategorien. 

Fermenterede drikkevarer er brygning med mikrober, der giver mening for dig og din mave og så er det både sjovt, dejligt og enormt alsidigt at fremstille. - Og, jeg lover dig, det er ikke spor svært, når først du får det lært!

På denne dag, lærer du at brygge din egen Kombucha af Malene, som har brygget professionelt i Bornholm kombucha i 5 år og du får en masse gode tips og Malene deler gladelig ud af sine erfaringer og viden. Så du kan glæde dig!

Du får din egen smagssatte kombucha med hjem og en ekstra starterkultur til kombucha, så du kan arbejde videre med alt det du har lært, derhjemme. Derudover får du en indbydelse til at være medlem af Nordic Fermentations workshop opfølgnings gruppe på Facebook, som støtter og giver gode råd, så du får mest muligt ud af dine fermenterede produkter. Både ifht. at passe dem og til at spise dem, når de er klar.

Denne workshop er inkl.:1 flaske af din egen smagssatte kombucha, starterkultur, bær/krydderier, kombuchasmagning, en kombucha-cocktail samt opskrifter og opfølgning i fælles Facebook gruppe.

Pris: 150,-  

Mødested

gaarden Melstedvej 25 2760 Gudhjem

Pris

150,-
Køb billetter
  • Malene Rossil (1)

    Malene Rossil er ejer og stifter af Nordic Fermentation/Bornholm Kombucha der blandt andet fremstiller Jun-Kombucha.

    Hun er ekspert i fermentering og skriver, taler, blogger og afholder kurser og workshops om emnet.