Æblets Dag

Høstfest på Melstedgård

Dato og klokkeslæt

25. september 10.00–16.00

I år er vi tilbage med fuld musik til Æblets Dag på Melstedgård.

Vi har selvfølgelig gratis adgang og boder med æbleflæsk og æblekage og skiver og meget mere. Derudover udvider vi og gør dagen til et regulært høstmarked med boder fra alle mulige forskellige skønne producenter fra hele øen.

Kom og nyd dagen. Vi har konkurrencer: Skræl den længste æbleskræl i vores bod eller tag et æble med fra din egen have. Hvis det er dagens største kan vinde en præmie.

Vi, og vores søde dyr, glæder os til at se jer!

Mødested

Der vil være gratis parkering på vores offentlige p-plads samt på de anviste slåede arealer og Gudhjems offentlige p-plads på Melstedvej mellem Melsted og Gudhjem. Det vil være til stor hjælp hvis I vil benytte disse muligheder og undgå parkering i vejsiderne ved gaarden - tak.

Pris

Gratis