VI SAMLER DEN LOKALE SMAG

- En eksklusiv sanketur

Dato og klokkeslæt

3. maj 14.00–16.00

Hvad smager området ved Melsted Badehotel af?

Tag med på en spændende vandring gennem det Bornholmske landskab og kulturhistorie – og bliv klogere på læge-, krydder- og snapseurter i selskab med naturvejleder og sankeekspert Thomas Guldbæk. Turen er lagt langs den smukke sand og klippekyst i det kuperede landskab ved Melsted Badehotel. Undervejs smager vi på naturen og snakker om, hvordan vi kan bruge naturens skatkammer til både nemme og mere avancerede gourmetoplevelser. Måske laver vi også en kryddersnaps undervejs – eller bruger indsamlede urter til en lille hapser.

Turen tilbydes i samarbejde med Melsted Badehotel. Derfor kan du overveje at kombinere turen med frokost på Badehotellet, - eller eftermiddags-afslapning på stranden og aftenspisning på Badehotellet. Ligeledes kan formiddagen tilbringes på gaarden (300 meter fra Badehotellet) med hyggelig og lærerig formidling.

(The language spoken at this event will be Danish. See the calendar for events in other languages)

Mødested

Melsted Badehotel Melstedvej 27, 3760 Gudhjem

Pris

250,- kr.
Køb billetter
  • Thomas Guldbæk

    Naturvejleder og Formidlingschef

    Thomas Guldbæk er en af landets førende eksperter i urter og arbejder som konsulent for nogle af landets bedste restauranter og fødevareproducenter.

    Han har samarbejdet med Kadeau, Jacobsen Bryggeri, noma, Sol over Gudhjem, Copenhagen Distillery og mange andre. Derudover har han 27 års erfaring som formidler, og skribent for bl.a. magasiner som Gastro og Mad & Mennesker.