gaardens madkulturfest - generationsbattle

Bornholms Kulturuge 2023

Dato og klokkeslæt

20. september 16.00–19.00

gaarden sætter i år scenen for en sjov madoplevelse for bedsteforældre og deres børnebørn i 5-7- klasse.

I skal lave mad sammen og dyste på tværs af generationer.

Vi starter på gaardens historiske ramme Melstedgård og inviterer jer på en række oplevelser som handler om Bedstes barndom og Bornholms madkultur. På vejen gennem gaarden bliver formidlingen og madoplevelserne mere og mere nutidige og vi samler det hele i Madkulturhuset, hvor gaardens formidlere hjælper med at få arrangeret et måltid, som nydes i fællesskab. I Madkulturhuset leger vi desuden madteater, mens I battler over gryderne og vi skal naturligvis også have kåret et vinder. Hvem løber med sejren – Bedste eller barnebarn? Kom og vær med til en sjov madoplevelse på gaarden.

 

Billetprisen er for 1 barn samt 1 bedsteforælder. Arrangementet er en del af Bornholms Kulturuge og derfor skal den voksne have et kulturugearmbånd

Mødested

Madkulturhuset på gaarden

Pris

400,- for 2 personer - Kræver Kulturugearmbånd til 1 person
Køb billetter