Fisketur på kysten

Kom på en guidet tur på og lær om fisk!

Dato og klokkeslæt

23. marts 07.00–12.00

Lystfiskeri er en fantastisk fritidsaktivitet, men nogen gange kan det være rart at få lidt tips. Fiskesteder, gear og, ikke mindst, noget viden om fiskenes adfærd hen over året kan gøre en stor forskel!

Vi mødes på gaarden til en kop kaffe og derefter er det vejr og vind der bestemmer destinationen: Fordelen ved en ø er at der altid er et godt sted at fiske. Vores erfarne fiskeguide tager jer med til et af mange gode fiskesteder på øen - og når fangsten er landet bliver den tilberedt over den medbragte grill.

Det kræver både eget fiskegrej, vaders og et gyldigt fisketegn for at deltage.

 

Mødested

Madkulturhuset på gaarden

Pris

Kr. 500,-
Køb billetter

Carsten Wagner

Carsten Wagner er naturvejleder og fiskeguide. Han har fisket overalt på Bornholm og er en erfaren formidler.